28 Ekim 2011 Cuma

"We came, we saw, he died ... Hah hah haa!.." (Geldik, gördük, o öldü ...)



Sezar,M.Ö.49 yılında Anadolu’ya geldi. Buradan Mısır’a geçen Sezar, tekrar Anadolu’ya dönüp, Partlar’la savaştı. Uzun yıllar doğuda kalan Sezar’a dostlarından bir mektup geldi. Mektupta bu kadar zamandır neler yaptığı soruluyordu. Sezar, dostlarına şu kısa ve ünlü cevabını verdi:

- "Veni, vidi, vici ..." ”Geldim, Gördüm, Yendim.”

ABD Dışişleri Bakanı Hillary CLİNTON Amerikan haber kanalındaki söyleşide Kaddafi’nin ölümü üzerine HİSTERİK bir tavırla AYNEN BÖYLE SÖYLÜYOR:

"We came, we saw, he died ..." bir de üzerine pis pis gülüyor: "Hah hah haaa!.." (12 saniyelik) videoda yukarıda gördüğünüz üzere…

Bu işi pek o kadar kolay başaramazdı, eğer sırtını Amerikan bayrağına dayamış Araplar bulamasaydı.


Bu işi bu kadar kolay başardıysa bunu BÜYÜK ÖLÇÜDE İSLÂMCILARA BORÇLU. Fotoğraflarda görüldüğü üzere, onlar ayaklandıklarından beri namazlarında AMERİKAN BAYRAĞINI HİÇ EKSİK ETMEDİLER. Dualarının ancak kim tarafından kabul edileceğini gayet iyi bildikleri de belliydi.

KURTULUŞ SAVAŞIMIZ sırasında BİZDE DE BÖYLEYDİ bu İSLÂMCI TAİFESİ. Emperyalistlerin, düşmanın yanında yer aldılar. Şeyhülislâmları ÖLÜM FETVASI yayınladı kurtuluş savaşçılarımız için… ‘HİLAFET ORDUSU’ oluşturdular düşmanın yanı sıra bir de onlar saldırmak için... Cepheyi geriden vurmak için YEŞİL BAYRAK açıp sayısız iç isyan çıkardılar.

Bunların bir kişiden fazlası ‘ALLAHUEKBER” diye bağırmaya başladığında da korkacaksın.


İnsanlık dışı bir saldırıya niyetlendiler demektir. MENEMEN’DE OLDUĞU GİBİ…“KANLI PAZAR”DA olduğu gibi… KAHRAMANMARAŞ’TA, MALATYA’DA, ÇORUM’DA olduğu gibi… MADIMAK’TA OLDUĞU GİBİ…

İşte LİBYA’DA DA yine ‘ALLAHUEKBER’ sloganı ile bir iğrençliğe daha imza attılar.

http://www.globalpost.com/dispatch/news/regions/middle-east/111024/gaddafi-sodomized-video-gaddafi-sodomy adresinde (medyada yayınlanandan daha kapsamlı görüntülerle) Kaddafi’yi nasıl linç ettikleri yer alıyor. (Hele de videolara ancak katlanabilecekseniz bakın ama, kesinlikle çoluk çocuğa göstermeyin.)

Yaptıkları, zaten yaralı olan bir adama sadistçe saldırıp vurmaktan ibaret değil. İçlerinden birinin o saldırı sırasında KADDAFİ’NİN MAKATINA BİR SOPAYI SOKMAYA ÇALIŞTIĞI DA GÖRÜLMEKTE.

Bu kadar insanlıktan nasipsiz, aşağılık yaratıklar bunlar.

Ve de HÜKÜMETİN KARARIYLA, ülke olarak BİZ de bu kategoriden ADAMLARI DESTEKLEMİŞ KONUMA DÜŞTÜK.


Yazıklar olsun BİZ'lere ... Yazıklar olsun!..


Fotoğraflar için kaynaklar :

* http://www.buzzfeed.com/hotlist/congress-wont-authorize-military-mission-in-libya-3cvx
* http://arabnews.com/middleeast/article349925.ece
* http://www.transterramedia.com/american-flag-friday-prayer-benghazi
* http://uprootedpalestinians.blogspot.com/2011/10/biden-prescription-for-winning-wars.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Nasıl yazımı beğendiniz mi? Yorum bırakarak benim gelişimime katkıda bulunabilirsiniz... Şimdiden katkınız için teşekkürler... Sevgiler ve saygılar... Ertan Yurderi (kocayurek)